Conferințe închidere – Proiect „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Asociația „Centrul European de Educație și Training” – Bacău , a organizat trei „Conferințe de închidere” a proiectului „Prietenul la nevoie se cunoaște” – consiliere pentru dezvoltare personală și orientare în carieră pentru tinerii cu vulnerabilitate socială multiplă – la Colegiul Tehnic „I. Borcea” din Buhuși, Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moinești și Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” din Sascut, toate din județul Bacău.
La aceste evenimente, publicul prezent a avut ocazia să se informeze cu privire la rezultatele obținute în cadrul proiectului, a putut asculta opiniile tinerilor care au participat la reuniunile de lucru organizate sub titulatura „Consilierea și orientarea liceenilor băcăuani pentru o decizie informată privind carieră”, desfășurate la Slănic Moldova, a primit răspunsuri la întrebările enunțate direct de la echipa de implementare a proiectului.
Conferințele interactive, care s-a bucurat de un real succes în rândul participanților, au fost susținute de Monica Andrei și Dan Ignat .
Iată câteva instantanee de la evenimentele desfășurate:

Colegiul Tehnic „I. Borcea” din Buhuși

Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” din Sascut

Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moinești

Mulțumim tuturor!