Blog

Curs acreditat ANC: „Lucrător de tineret”

Asociația „Centrul European de Educație și Training” – Bacău a organizat, pentru tinerii din municipiul Bacău, un curs acreditat ANC de „Lucrător de tineret”, activitate în cadrul proiectului „Clubul tinerilor antreprenori băcăuani, realizat cu sprijinul Primarului Municipiului Bacău și al Consiliului Local al Municipiului Bacău.

Cursul a urmărit formarea, dezvoltarea și perfecționarea abilităților și competențelor specifice ocupației, referitoare la: Proiectarea planului de dezvoltare personală și profesională, Informarea beneficiarilor, Sprijinirea procesului de învățare nonformală în rândul tinerilor, Dezvoltarea cooperării în comunitate.

La finalul perioadei de instruire, cursanții au fost examinați de o comisie ANC care a certificat nivelul de pregătire al acestora în domeniul ocupației de „Lucrător de tineret”.
Cursul a fost susținut de Monica Andrei și Dan Ignat .
Mulțumim tuturor!

Conferințe închidere – Proiect „Prietenul la nevoie se cunoaște”

Asociația „Centrul European de Educație și Training” – Bacău , a organizat trei „Conferințe de închidere” a proiectului „Prietenul la nevoie se cunoaște” – consiliere pentru dezvoltare personală și orientare în carieră pentru tinerii cu vulnerabilitate socială multiplă – la Colegiul Tehnic „I. Borcea” din Buhuși, Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moinești și Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” din Sascut, toate din județul Bacău.
La aceste evenimente, publicul prezent a avut ocazia să se informeze cu privire la rezultatele obținute în cadrul proiectului, a putut asculta opiniile tinerilor care au participat la reuniunile de lucru organizate sub titulatura „Consilierea și orientarea liceenilor băcăuani pentru o decizie informată privind carieră”, desfășurate la Slănic Moldova, a primit răspunsuri la întrebările enunțate direct de la echipa de implementare a proiectului.
Conferințele interactive, care s-a bucurat de un real succes în rândul participanților, au fost susținute de Monica Andrei și Dan Ignat .
Iată câteva instantanee de la evenimentele desfășurate:

Colegiul Tehnic „I. Borcea” din Buhuși

Liceul Tehnologic „Jacques M. Elias” din Sascut

Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Moinești

Mulțumim tuturor!

Contactează-ne!

Bacău, Calea Republicii nr. 1, cod poştal 600332
Email: training.eurobc@gmail.com
Telefon: 0741 66 80 83
Fax: 0334 40 49 84
centrul european de educatie si training